Dynamic Business Consulting
Hem FöretagetTjänsterSystem DynamicsFlajtlogg
Om FlajtMedarbetareNätverkLänkarKontakt


MedarbetareAnders Sixtensson

Anders är i botten cilvilingenjör inom elektro/ telekom. Han tyckte att reglerteknik var det roligaste ämnet i utbildningen. Trögheter, fördröjningar och återkopplingar gjorde det svårt att hålla nivån i vattentanken konstant när det blev många inflöden och utflöden. Precis som när man försöker styra alla processer i en verksamhet för att nå ett önskat resultat.

Efter en konsultbana inom utvecklingsmetodik och förändrings-arbete inom mjukvarubranschen startade Anders 1995 Kipling Information Technology tillsammans med tre vänner. Under ett antal år var han chef för affärsområdet Affärsutveckling, där System Dynamics var ett viktigt redskap. År 2000 lämnade Anders Kipling för att i Flajts regi kunna fokusera och utveckla tillämpningar av System Dynamics.

Anders är generalist som kan lite om mycket. Det är väldigt lärorikt att driva System Dynamics processer inom så olika branscher som telekom, pappersmassa, försvar och bank/finans. Med tiden har han insett att många problem är likartade, oavsett bransch. Den stora glädjen i arbetet är att kunna leverera aha-upplevelser. När man tillsammans lyckas pussla ihop spridda bitar av kunskap till en större helhet och en ny bild träder fram - då njuter Anders!

Anders är 39 år, gift och har två barn samt hund och katt. Gamla hus får sin beskärda del av fritiden och de eviga ombyggnadsprojekten är en skön avkoppling till modeller av verkligheten. Sedan något år är han mycket fascinerad av golf. Tidigare trodde han golf handlade om att träffa en boll, men det visade sig handla om helt andra saker.


Thorvald Freiholtz


Thorvald FreiholtzThorvald har studerat beteendevetenskap, administration, nationalekonomi, organisation och organisationsutveckling vid Göteborgs Universitet. Efter studierna arbetade han inom personalområdet, bland annat som personalchef inom Saab-Scania, ABB och Vägverket.

1998 bytte Thorvald bana och började som seniorkonsult inom management och affärsutveckling vid Kipling Information Technology. Han har också hunnit med en sejour som ansvarig för affärsutveckling hos Private Gateway, ett startup företag inom bredband och mobilt Internet.

Thorvald är en mångsidig, innovativ person med stark personlig "drive". Han har skaffat sig en bred erfarenhet inom hela personalområdet samt från verksamhetsutveckling, process-utveckling och affärsanalys/affärsutveckling som chef, projektledare, processledare, analytiker och utbildare. Han besitter spetskompetens inom System Dynamics och affärssimuleringar. Det Thorvald uppskattar mest i konsultrollen är att möta nya människor och få inblick i nya verksamheter. Dessutom fyller den hans behov av ständigt nya utmaningar.

Thorvald är gift och stolt far till tre tonårsdöttrar. När han inte arbetar tycker han om att resa, åka utför (Thorvald är en nybliven men entusiastisk utförsåkare) träna på gymmet och i joggingspåret samt släktforska.


Vill du kontakta Flajt? Här är en genväg till våra kontaktuppgifter.