Byggservice hos min mor

Byggservice hos min mor

Morsning korsning!

Jag har redan tjuvstartat helgen genom att åka ner till min mamma i Lerum och spendera lite familjetid. Två dygn med en byggservice tog det innan jag fick tillbaka den härliga dialekten som alla har här nere. Det är nämligen så att morsan har anlitat byggservice för att bygga ett gästhus på tomten i hopp om att jag och mina syskon ska komma på besök oftare och att vi ska slippa sova på en luftmadrass. Jag har inget emot att sova på luftmadrass med tanke på att jag spenderade ungefär ett med att sova på det när jag pluggade, det fanns inte riktigt utrymme för tre sängar. Vi provade ett rullande schema där vi varje månad bytte sovplats men redan efter två månader så insåg vi att det blev för jobbigt att hålla på och byta hela tiden så jag tog madrassen, en tog soffan och den andra sängen.

Nog om min studietid och åter till mammas blivande gästhus. Anledningen till att jag fick komma ner var för att jag garanterat har bäst inredningssmak av alla syskon. Jag har dessutom jobbat i inredningsbutik så jag får erkänna att jag har ett litet försprång gentemot mina syskon. Idag ska jag och morsan ska ta oss en tur till Lerum för att hitta lite schyssta möbler som vi kan inreda gästhuset med. Jag snackade lite med de som hjälpte mamma med byggservice och fick ta del av ritningarna så att jag visste vilka mått det var. Min plan är att ha någon form av våningssäng så att man även kan få plats med en soffa och ett bord. Jag tänker en industriell design med mycket bruna och gråa färger, det är verkligen inne nu och framförallt är det snyggt. Nu ropar mamma från nedervåningen så det har blivit dags att åka in mot Lerum.  


Kommentarer är stängda.