Grävarbeten i form av dränering i Kristinehamn

Grävarbeten i form av dränering i Kristinehamn

God morgon alla fina följare

Så är det måndag igen och idag bjuder Kristinehamn på ett mulet och grått väder, men jag har en ganska go känsla ändå. Den här veckan ska vi förhoppningsvis bli klar med dräneringen på huset, vilket gör att lugnet åter kommer lägga sig. Att ha maskiner som utför grävarbeten precis intill huset gör ju att det aldrig är tyst och lugnt, men det var välbehövligt att fixa.

När vi insåg dräneringen är väldigt dålig på huset på ett par sidor så märkte vi också att det typ inte finns någon på de andra två sidorna. Så då fick vi kontakta en firma som gör mark- och grävarbeten så att vi kunde få hjälp att åtgärda det. Under helgen har de ju inte jobbat så då har det varit lugnt, men det ser ju helt upp och nedvänt ut med jordhögar och hålor. Men firman har lugnat oss och sagt att de ska göra allt de kan för att återställa och göra så fint som möjligt när de är färdiga. Och det märks när de roddar med de där maskinerna att de är vana och erfarna, det vet vad de gör.

Idag ska det komma grus till dräneringen och de tror sig bli klara inom ett par dagar, så det känns så skönt. Då kan det dels bli tystare igen och bara att ha ordning på tomten igen gör att jag blir mindre stressad. Det känns liksom roligare att komma hem då när det är ordning. Man får ju trösta sig med att det är tillfälligt och att det är för att vi inte ska få problem med husgrunden.

Om ni också bor i närheten av Kristinehamn och vill komma i kontakt med en bra firma inom grävarbeten så kan jag rekommendera JaMo Markentreprenad & Fastighetsservice. Ha nu en underbar dag så hörs vi snart igen! 


Kommentarer är stängda.