Jag ska få ett nytt kök

Jag ska få ett nytt kök

Tjenare bloggen! En riktigt tuff förmiddag har nått sitt slut och jag är faktiskt redan på väg hem från jobbet för att koppla av resterande timmar som är kvar på den här dagen. Det är den här veckan kvar och sen är planen att det ska komma hit en snickare nästa vecka för att dels utföra en köksrenovering men också fönsterbyte. Då lär det inte vara så lugnt hemma under de dagarna, men det ska det inte vara när en snickare är på besök. Att renovera köket i huset är planerat sedan en lång tid tillbaka, men det har inte blivit av att vi ringt någon snickare. Fönsterbyte är något som jag har tänkt på men inte riktigt prioriterat eftersom att det inte har varit någon panik. Nu känns det dumt att skippa fönsterbyte om det ändå ska komma hit en snickare för att göra en köksrenovering, så då är det lika bra att ta allt på en och samma gång. Jag har faktiskt under sommaren grejat en del själv med huset, bland annat så har jag byggt en ny altan med fräscha och hela plankor. Den gamla altanen började bli riktigt sliten och det är krävs inte så mycket kunskaper för att lägga en ny altan. Grunden och allting fanns redan där så det var bara att byta ut allt virke egentligen, vilket gick på några dagar bara. Det var ganska skönt att ha något sådant att göra under ledigheten, jag fick vara ute samtidigt som det blev lite fysisk aktivitet. Sen är det alltid kul att göra om saker och ting så att det blir en uppgradering. Det är väl lite därför som jag nu ska få en köksrenovering och fönsterbyte, jag vill alltid att mitt hus ska vara i bästa skick. Ha det så bra nu och glöm inte att det kommer nya inlägg framöver.  


Kommentarer är stängda.