Nya badrum till mina hyresgäster

Nya badrum till mina hyresgäster

Tjenare!

Det är en ny dag med nya möjligheter och för mig även nya projekt. Som ägare av hyreshuset har jag idag på alla hjärtans dag beslutat mig för att ge mina hyresgäster en liten överraskning. De ska nämligen få nya badrum och det var verkligen på tiden. Igår kontaktade jag en firma som nästa vecka ska komma till Ystad för att kolla på badrummen och därefter börja renovera. Just nu sitter jag och ringer runt till alla mina hyresgäster för att ge dem de goda nyheterna och vilken tacksamhet jag har fått. Det är fantastiskt trevliga människor som bor i mitt hus och de förtjänar verkligen lite nya badrum. Givetvis kommer det att bli en höjning på hyran men det är ingen markant höjning utan vi pratar om någon hundralapp bara. Jag hade kunnat höja med flertalet hundralappar eftersom efterfrågan på lägenheter här nere i Ystad är så stor, men jag känner att jag hellre behåller de personer som bor i huset nu. Det finns faktiskt några av de som bor här som jag ska ut och käka lite middag med i eftermiddag och de vet inte om än att de ska få nya badrum. Jag tänkte att jag kan lika väl säga det till dem på restaurangen istället för att ringa dem.

Firman som jag har anlitat heter Nordqvist Bygg o Vvs och det är samma firma som renoverade mitt badrum för några år sedan både hemma och i sommarstugan. Ett händigt gäng som arbetar i ett högt tempo och levererar mycket fina badrum. Vi har inte riktigt pratat om designen än utan jag tänker att jag ska låta dem få ta en titt på hur de nuvarande badrummen ser ut och sen kan vi börja diskutera design och funktioner. Jag har redan kollat av lite med mina hyresgäster om de skulle vilja byta till att ha en dusch istället för badkar och alla föredrog en dusch eftersom de skulle ta mindre plats. Så min tanke är att alla lägenheter ska ha en dusch och det ska finnas möjlighet att kunna koppla på en tvättstuga.

Nu önskar jag er en trevlig helg!


Kommentarer är stängda.