Trädfällning och trädgårdsarbeten

Trädfällning och trädgårdsarbeten

Tjenare bloggen och välkomna till ännu ett inlägg här på bloggen! Torsdag morgon och det finns egentligen inte mycket att klaga på, imorgon är det fredag och snart är det lite julledighet. Under de senaste veckorna har jag kollat runt lite här på bloggen för att se om det finns något ämne som ni har diskuterat och det finns en del diskussioner om trädgårdsarbeten av olika slag, så som trädfällning. Trädfällning är långt ifrån min expertis men det är något som jag ändå har bekantat mig med lite under de senaste åren. När jag köpte mitt nya hus en bit utanför Huddinge så var det många brister med både trädgården och själva huset, men jag såg en potential och var nästan helt säker på att det resultatet skulle bli fantastiskt efter lite jobb. Så här två år senare kan jag säga att den potentialen jag såg har blivit verklighet. Vi började med en renovering av huset och det tog sin lilla tid för alla hantverkare, men blev klart så småningom. Därefter flyttade jag fokus till trädgården och då visste jag att det fanns en hel del som behövdes göras. Det var en väldigt friväxande trädgård där buskar växte lite hur de ville. På tomten var det även fullt med träd som stod utspridda. Även fast det såg väldigt livligt ut så var det inte riktigt så jag hade tänkt att min trädgård skulle vara, jag hade snarare en vision om en stilren trädgård med inte så mycket träd. För att få min vision förverkligad så krävdes det helt enkelt trädfällning och en rad andra olika trädgårdsarbeten. Majoriteten av alla trädgårdsarbeten gjorde jag faktiskt själv, men trädfällning fick jag lämna över och det var nog för allas bästa. Nu har jag en riktigt fin trädgård och ett hus som jag stortrivs i, finns inte så mycket mer att önska sig. 


Kommentarer är stängda.