Utmärkta takarbeten

Utmärkta takarbeten

Hallå där!

Det har nu blivit dags och berätta för er att den stora renoveringen som har pågått i snart två månaders tid äntligen går mot sitt slut. Efter takarbeten och ommålning så är äntligen huset i Borås på väg att bli helt klart, det är endast uppfarten där det ska läggas marksten som är kvar att göras. Den invändiga renoveringen var det som tog mest tid och det beror på att det krävdes både en plattsättare och en elektriker för det arbetet som behövdes utföras. Dessutom så gjorde jag mycket av renoveringen själv och det är klart att det tar tid, även om det ska tilläggas att jag har arbetat med en del hantverksyrken. Nu har jag ett helt nytt kök och badrum med nytt klinker och helt ny inredning. Köket har fått helt nytt golv och jag har även bytt ut vitvarorna. I hela huset har jag bytt eluttag så att jag numera har jordade.

Utvändigt har det blivit en rejäl förändring tack vare takarbeten, målning och nya fönster. Om vi börjar uppifrån så anställde jag Olsson och Talic Bygg & Plåt som är rutinerade hantverkare när det kommer till takarbeten. Jag hade en vision om att få ett helt nytt tak med nya plattor och i svart färg så att det kunde matcha huset som också det skulle vara svart. Som tur var så förverkligades mina drömmar och jag fick ett helsvart tak och hus med vita fönsterkanter. Det kanske låter lite tråkigt men jag tycker att det är så snyggt med mörka byggnader, det blir en exklusiv känsla när man kollar på huset eftersom det sticker ut så från mängden.

Garaget är i precis samma färg som resten av huset med likadana takplattor och mina förhoppningar är att markstenen ska vara färdig lagom till nästa vecka. När det är klart så kommer jag definitivt publicera lite bilder på huset här i Borås.  


Kommentarer är stängda.