Dags att göra dränering på huset

Dags att göra dränering på huset

Hejsan bloggen och mina läsare

Som ni kanske vet så bor ju jag med min familj i ett hus i Jönköping. Vi flyttade hit förra året och det vi visst var att vi ganska snart skulle behöva göra om dränering på huset. Vi har valt att inte vänta längre än nödvändigt för vi vill inte att det ska bli några problem med fukt eller vattenskador. När det var dags att hitta en firma i Jönköping som erbjuder hjälp med dränering så fanns det några att välja på, men vi krävde in några offerter och sedan har vi jämfört i lugn och ro.

De vi valt att anlita jobbar med både dränering och andra markarbeten så det kändes verkligen som att de vet vad de gör. De ska påbörja arbetet imorgon så idag efter jobbet blir det att städa undan runt huset så att det inte ligger leksaker eller annat som kan vara i vägen eller gå sönder. Det är ju såklart inte så roligt de ska gräva upp runt hela huset, dels för att det lär väl låta en hel del och dels för att det ser så tråkigt ut. Men det är nödvändigt och det är lika bra att få det gjort. Det är en ganska stor kostnad men kostnaderna blir definitivt inte lägre om man väntar med det så att det hinner gå in fukt.

Jag vet att det är en investering och vi fick ju köpa huset billigare för att det här var en sådan grej som de visste vi skulle behöva lägga ut pengar på. Jag är så glad att jag följde med mina föräldrar så mycket på husvisningar när jag var yngre. Vi flyttade några gånger och hann alltså titta på en del hus och det lärde jag mig mycket på. Nu får jag önska er en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.