Specialsnickeri i Kalix

Specialsnickeri i Kalix

Hej på er!

Idag kommer jag med ett litet presenttips till er som känner att det har blivit dags att ge bort någonting till någon som står er nära. Det var precis den situationen jag satt i och jag vill ge bort något som var unikt så därför vände jag mig till Hellmans Snickeri & Design för att ta del av hans specialsnickeri. Jag hade hört talats om att han gjorde unika produkter så jag ringde till hans verkstad i Kalix och frågade om han hade något tips på en bra present med en liten personlig touch. Efter en trevlig pratstund så kom vi fram till att en skärbräda i massiv ek med en liten gravering skulle vara den perfekta gåvan, speciellt eftersom min vän tycker väldigt mycket om att laga mat.

När jag väl skulle åka till verkstaden där Mattias arbetade med sitt specialsnickeri så blev jag nästan mållös när han sträckte över skärbrädan. En sån ville jag också ha, så jag beställde en till skärbräda fast till mig denna gången. Jag stannade kvar lite och pratade med honom om vad han gör för arbeten och det visade sig att han utöver specialsnickeri även erbjöd sprutlackering och platsbyggnation av inredning. Perfekt tänkte jag som gick i tankarna på att måla om mina köksluckor med hjälp av just sprutlackering. Det slutade inte med att jag bara beställde en till skärbräda utan han ska även få måla om mina köksluckor med sprutlackering i en mörkgrön nyans som jag tror kommer passa perfekt in till det lite mörkare furubordet jag har.

Skärbräda med gravering, där har ni ett riktigt bra tips på en present eller varför inte köpa en till dig själv som jag gjorde. Det är lite häftigt när man kan ha produkter som är unika och skiljer sig från alla andra hem.  


Kommentarer är stängda.