Solskydd för ett svalare rum

Solskydd för ett svalare rum

Hejsan!

Kommer ni ihåg hur jag tidigare klagade på min arbetsplats och hur det alltid blev så fruktansvärt varmt så fort solen tittade fram? Det problemet är äntligen löst och nu tänker jag berätta hur det gick till. Trots att vi bara är i februari så har solen börjat visa sig oftare, speciellt här i Stenungsund. Som sagt sol när jag jobbar innebär en plåga och jag kunde inte låta bli att sitta och leta efter en lösning. Till slut hittade jag ett företag som levererade solskydd på fönster, perfekt tänkte jag och ropade in chefen till mitt skrivbord, han var lika frustrerad över det här bekymret som mig. Därför blev även han lika glad när jag framförde min lösning, det var inga konstigheter utan detta skulle vi ha. Så nu har vi äntligen fått ett svalare klimat på kontoret med hjälp av solskydd.

Det var PHW Montage som var här och gjorde oss alla en stor tjänst. Solskydd innebär att man med hjälp av solskyddsfilmer placerar detta på fönsterna för att undvika att solens värme tar sig in i rummen. Detta gör att vi på kontoret kan minska elförbrukningen eftersom att fläktarna alltid går i full fart när det blir varmt. Jag fick mardrömmar genom att bara tänka på hur det hade varit i somras om vi inte hittat den här lösningen, det är nästan så att jag förtjänar en liten löneförhöjning för det här. Min chef kom faktiskt in till mig idag på morgonen för att berätta att han hade anställt PHW Montage för att få solskydd på sina fönster där hemma också och tyckte att jag skulle göra det med. Jag fick förklara att jag som bor i en liten lägenhet med tre fönster totalt kanske inte riktigt är i samma behöv av solskydd som chefen som bor i en villa med panorama fönster längs ena husväggen. Nu ska jag ner till centrum i Stenungsund och se om det bjuds på någon god lunch, ha det fint!  


Kommentarer är stängda.